Залезът докоснал хоризонта,
протяга пръсти към отминалия ден.
Наднича, иска да я зърне,
а тя нехае, очаквана…
Едва успял да мигне,
потъва огненото му кълбо,
във орбита предначертана.
Сумракът е сбъдната им мечта!
© Константин Корадов All rights reserved.