Jan 5, 2021, 7:01 PM

Очакване 

  Poetry » Love
503 1 5

Стоиш до мен.

Във тъмното.

На пода.

Във зимата. 

И в утрото.

В снега. 

В просъница очакваш

пролетта, 

аз бих я подарила,

ако мога.

Очакване.

Безкрайност и остатък

тревожещ ни за следващите дни.

Животът е живот, 

дори и кратък,

минавайки

през нашите очи. 

Описвам любовта ти

във мастило,

намирайки във тебе свое "мене",

което в запетая се е свило... 

в очакване

на наше

изречение.

 

Силвена Иванова

© Силвена Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??