Apr 19, 2018, 1:00 AM

Очакването 

  Poetry » Other
505 3 3

Очакването е дете на чувството,
покълнало в земята на желанието
за честно и взаимно сбъдване
и жертва на разочарованието,
че няма обич, нито си разбран
от който искаш. И си сам.

 

Как да се избегне таз тъга?
Убиваш всяко чувство на мига.

 

© Надежда Тошкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??