По идея
на единия от двамата синове-близнаци
на д-р Гергана Ачева,
работеща в Спешно отделение
на МБАЛ-Пазарджик АД
очи(те ти) —
звездохранилище
вселенно
............................................
звездокра̀дци са
майка ти и баща ти —
всички звезди са
отнели и в очите
ти са ги приютили
© Стоян Минев All rights reserved.