Dec 26, 2012, 7:29 PM

Очите! 

  Poetry » Other
560 0 0

Очите.

 

С думи те не могат да говорят,
но и не могат да мълчат.

Те всичко знаят,
но само на виждащия могат да признаят.

 

Да, истинска магия са те,
искрени и живи - очите.
Сини, зелени и пъстри,
очите си същински елфи.

Не могат злоба да прикрият,
не могат любовта да скрият.
Само погледни в тях
и за секунда всичко си узнал.

 

 

© Аморе Мио All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??