Sep 23, 2009, 12:20 AM

... очите ти зелени 

  Poetry
710 0 2

 

               

               Зеленото в очите ти - трева

            уханна и спокойна,

            мека, ветрена, гостоприемна.

            Зеленото в очите ти - море

            дълбоко и прозрачно,

            опасно, хладно, мамещо, потайно.

            Зеленото в очите ти - мечта

            в съня прокрадната -

            далечна, бледа, неизречена.

            Зеленото в очите ти - отрова

            бърза и коварна,

            смразяваща, безмилостна, единствена.

            Зеленото в очите ти - вселена,

            кръст, безкрайност, грях,

            трева, море, мечта, отрова.

© Даниела All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??