Обичам ,леб да ручам
и с кюфтета да замезвам,
ракия да си пия и
жената да си плескам.
За к,во ми е акъл,
че да седна да умувам,
кат, мога тутакси
всички политици да запсувам.
Живото е един,
за туй гледай си го с кеф,
само требе с Вуте
да задигнем некой лев.
За к,во са ми приятели,
кат, не пият те ракия
и любовница за к,во мие,
кат, ни дава да я бия.
Не требе ми образувание,
не требат ми езици
по дискотеките кат, ода
вечерта да барам ц... (напр. цветя).
В живото най големото
блаженство и късмет
е в голфо с руса мацка
на седалката отпред.
Ивана да ти пей на радиото
„Давай газ!”
и да запсувам оня в мерцедеса
„мръсен п..........” (напр. подлизурко).
© Миглена Миткова All rights reserved.