От страх някои хора се тресат,
да носят отговорност е време,
наказанието си нека понесат,
че бяха за народа тежко бреме!
Нека спасим нашата хубава родина,
че нацията за благоденствие е жадна,
че тука може да стане райска градина,
но зарад тях държавността западна!
Нека правдата възтържествува,
всеки да си получи според делата,
ако достойнството ни съществува,
ако продължим докрай борбата!
© Георги All rights reserved.