Българийо,земя на богове,
земя на моето сърце.
Толкова мъка си видяла,
толкова герой надживяла.
Ти Българийо си кът от райската градина,
ти си майка наша - героиня.
Пред тебе луната бледнее,
във тебе слънцето по силно грее.
България страна любима,
Моя най-скъпа родина,
Пред теб се кланям майко мила,
и моля те на колене прости ни-
нашите грехове.
Скрий сълзите ни
дълбоко в планините
ни красиви,а мечтите ни
пусни по потоците скокливи.
Българийо майко на нашите
деди ти Победи!
Поклон Родино мила,
за теб и гордостта ,че тук съм се родила.
© Нана All rights reserved.