Ти срещна ме не с цвете,
а със диск в ръцете,
Принце мой.
И влезе като слънчев лъч
във моите покои.
Подарък дискът беше
и шепа сребърници ти не щеше.
Усмихна се
и ме целуна по косите...
О, миг, постой!
......
И тъй се запечата
тази наша среща.
Сърцето предусеща,
че след таз любовна среща
по друг път ще тръгне той!
© Весела Славова All rights reserved.
Радваш ме, Веселка. С обич.