О, Лидъл!
Бабки гордо към теб крачат
и големи торби след себе си влачат.
Намалението щом се пусне,
всяка бърза да не го изпусне.
Бутат се с колички,
по пътя газят всички,
изгодното обират,
пред нищо не се спират.
Всяка бабка ще те довърши,
ако заради теб олиото свърши
или ù заграбиш портокала,
който тя си е избрала.
А на финала кой ще победи,
някоя от бабките, нали?
За да вземат евтиното всички,
стана състезание с колички.
© Гергана Караджова All rights reserved.