Ти бдиш над мене
в един враждебен свят
и в малкото ми време
като ангел чист и свят
майчице прекрасна
в таз страна опасна
даваш ми път, светлина,
без теб няма хубава бъднина,
че моите тревоги сподели,
само смъртта ще ни раздели!
© Георги All rights reserved.