ОДА ЗА МЪЖЕНСТВЕНИ ДУШИ
О, времена! О, неравни
Живеем време славно!
На промени големи,
на чипове подменени!
Автори гениални,
алфамъжкари с души
камбани - чувствителни
или пияни - иди ги разбери!
Но само смей нещо им кажи
за рима, грешка, стъпка:
на егото им висша тръпка:
завчас ще отнесеш блокаж,
защото ти не си призван
в храма на гения голЯЯЯм
да пишеш своеволия
за таланта истински голия,
душата си на кръст разпънал
публично разкрил до дъно,
"Който не разбира - да не спира!",
или само с АХ и ЕХ! да коментира!
😎
______________________________________
Поради липса на раздел "трагичен" е в "любовен"
© П Антонова All rights reserved.