О прекрасна, непризната,
от поети невъзпята,
тая твоя чистота -
благодат е за света.
Ти си просто наслаждение
след момент на облекчение
и във твойта мекота
е приятна и смъртта.
Името ти - непризната,
от поети невъзпята
няма в ода - стройна рима,
но си тъй необходима.
Ти с просто наслаждение
след момент на облекчение
търсена от поколения.
Но ще дойде ден, когато
ти ще бъдеш всепризната,
от поетите възпята.
В небесата, там, да свети,
сред прекрасните комети,
името ти ще открия -
ТОАЛЕТНАТА ХАРТИЯ.
ПИ
© Пламен Иванов - ПИ All rights reserved.
Поздрави, ПИ!