Добро утро, мадам,
аз съм майстора ви и ще дам
всяка своя дарба надарена,
но да сте докрай задоволена!
Ще прегледам дето има влага,
ще направя туй, което се полага!
Дупките отлично ще запуша
и останалото дето има нужда...
Ще направя фина подготовка,
след което и перфектната шпакловка!...
И ще шкура, докато не свърша,
а после уморен ще се избърша...
Но финалът, най-прекрасен е финала -
Боята ще е и от сняг по-бяла!...
Та когато нужда от ремонт усетите
веднАга за мене да се сетите!
*****
За цената ли? По договаряне орално,
но взимам повече... за всичко нестандартно...
Обаче имам тук и друга опция -
Редовно викате ли ме... ще има и промоция...
23.01.2019
Георги Каменов
© Георги Каменов All rights reserved.