Оглеждам се в твоите очи.
Не те познавам, не ме познаваш.
Огледало са нашите души,
отразяват болката и без словата.
Раздаваме по късче от душата си.
Защото ни тежи...
И ако достатъчно сме давали,
без да търсим отплата,
някъде към края,
Тя - Душата - лека е като перце.
© Лора All rights reserved.