Очите ни търсят се винаги,
навсякъде,
така гледаш само мен,
усещаш ли огъня?
Пламъци обгръщат моето тяло
при всяко твое докосване,
при всеки твой поглед,
зная, че и ти усещаш същото.
Сърцата ни танцуват
в ритъм,
всеки дъх е в синхрон,
защото един за друг мечтаем
всеки ден
и всяка нощ.
© Николина Божанова All rights reserved.