Изпепеляващ поглед огнено поглъща
всичко, което пламъците видят,
бъдеще не чертае и минало не връща,
а сами искри над мечтите прелитат...
Изпепеляващи думи в душата се впиват,
огнени стрели все по-дълбоко раняват,
искрица надежда в очите намира
светъл пламък плахо да се прокрадва...
Огън... Надеждност? Или страх...
Или нежна светлина в далечината,
прогонваща целия мрак,
озаряваща лека усмивка на лицата...
© Тина All rights reserved.