Mar 10, 2013, 6:58 PM  

Ограбена здравна каса 

  Poetry » Civilian
456 0 0

Колко е тъжно това време,

на кого за бедните му дреме?

Нямате ли човечност и срам,

парите до тях стигат едвам!

Към тези, що от тях имат нужда

държавата като мащеха е чужда!

Затуй мен боли ме много силно,

че за вас няма нещо свято, милно,

че жертвата винаги е който няма,

че вашата съвест пак задряма...

 

 

 

НЗОК отклонила много пари към фискалния резерв.Така се посяга на лечението на мнозина, най-вече на по-бедните!Ясно е, че това е голямо зло!

 

https://dariknews.bg/novini/bylgariia/zdravnata-kasa-otklonila-blizo-25-mlrd.-lv.-kym-fiskalnia-rezerv-1052370

 

Уточнение - парите не са 25 милиарда, а 2.5 милиарда, но и това очевидно е твърде много!

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??