ОГРОМЕН СТЪЛБ ОТ СВЕТЛИНА
проникна в мен,
в съня ми
и заговори:
"Със теб сме двамата родени
в един единствен з в у к.
Гласът приятелски ме търсеше,
за да го проумея...
Не подозирах, че съм близо
до съвършеното неуко знание.
(Но аз от себе си го вярвах.)
И той ми заговори.
Попитах го за всичко
и всеки отговор получих.
Сега съм радостна
и бликам щастие,
че съм родена
днес и во веков...
© Лилия Ресенска All rights reserved.