Огън
Не ти харесвам аз лицето -
най-мило в тебе е сърцето!
Да ме обичаш ти...
душата ти това крещи!
Но виждам страшна болка в твоите очи.
Кой ли толкова те нарани?
Просто ти я забрави -
в очите погледни и любовта ми усети!
Сърцето в мен гори:
за тебе то тъжи!
И виждам в твоите очи -
oбичаш ме и ти!
Не искам да съм за тебе първа -
последната, единствена дано да съм,
че аз не бих понесла
любовта ни да е сън!
© Велислава Иванова All rights reserved.