Огън
Огънят бушува,
той лудува,
сърцето ми може да е силно пламтящо,
желанието - изгарящо,
затова не искам страстите ми да се превърнат в отломки от догаряща жарава,
а да възкръснат от пепелта - само така чувството остава!
© Пламена Сомова All rights reserved.