Сърцето ù ще затупти отново и пак ще се почувства живо...
Ще има белези от болка, която ти му причини...
И тази болка ще го тъпче и ден след ден ще го убива,
но най- накрая ще забрави, че в него беше само ти...
Сърцето ù ще се раздава на други хора, без да крие,
че в него още има пепел от твоите изгарящи слова...
И след като красиви чувства не може в никой да открие,
ще се превърне във вълшебство, жадуващо за твойта самота...
Сърцето ù ще бъде огън, а огънят до лед гори ли?
Ще търси кой да го разпали и ще се врича на лъжците,
които всичко биха дали да могат да го съживят...
Но сърцето не е спряло, може още да обича.
Ще те чака много дълго... и ще го открадне друг.
© Ивона Иванова All rights reserved.
Хареса ми!