Apr 6, 2009, 10:04 AM

... Огън и страсти 

  Poetry » White poetry
3643 0 11

Сила взела от вятъра,
който разбуни жаравата.
Свободата на птица,
и крилата ù чисти.
Стъпваш смело във огъня.
Под краката си
не усещаш жегата...
Ти си огънят, вятърът.
Стихийна, прииждаш.
Понякога.
Любовта, която разгаря се
след мимолетните страсти...
С пълна сила вдишваш огъня.
Пълниш гърдите си с пламъци...
Ти си... онази жрица,
която в душата си ражда огън
и го храни със обичта си.
Ти си магия,
сбрала в сърцето си
огнени късчета страст.
Подари любовта си на вятъра.
Той ще я прати, където трябва.
Ще обикне бурята,
ще я люби там горе,
във висините...
За да ражда... огън и страсти.

© Нели All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??