Apr 25, 2009, 8:48 PM

Огън в сърцето 

  Poetry » Love
973 0 1

Огън в сърцето

Аз исках да кажа: "Ще успея!
Ще те забравя и поне за миг
за теб ще спра да копнея!"
Но, в тъмнината, чуваше се само вик...

Сърцето ми крещеше,
не можеше да се съгласи с мен,
дори насън те то зовеше,
оставаше ме вечно в твоя плен...

Дали да се боря Аз за теб,
спомняйки си за очите ти - пламтя,
или да превърна сърцето си в лед,
преди от огъня на любовта да се разгоря..

И пак тъгувам в нощта сама,
очите ми са пълни със сълзи,
страх ме е да пророня дори една,
тя огъня ще възпламени,
                     сърцето ще изпепели!!!

© Нина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??