Nov 8, 2009, 8:55 PM

Огънят - ІІ 

  Poetry » Love
420 0 5

........................
3.

Очите ти - о, Боже,
колко са красиви!
Чувствам го по огъня,
който грее от тях.
Това ми дава сили
да живея!

© Латинка-Златна All rights reserved.

Author has locked rating.
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??