Jun 8, 2014, 10:48 AM

Океан от мечти 

  Poetry
484 0 1

Не подарявай на друг

топлината на твоите длани,

защото я имаш от мен.

Никой не трябва

помежду ни да застане.

Не подарявай на друг

обичта ни...

Никой няма да те обича

колкото мен. 

Погледът ми не натъжавай,

не искам въздухът

да се сгъстява около мен.

Не ми обръщай гръб -

още е рано...

Нека да виждам 

синевата в  твоите очи,

а ти в мен океан от мечти,

който пречупва лъчите

и топлят душите ни.

Устните ти дори и да не говорят,

оставят следи...

Отиваш при другия

и превръщаш обичта ни

в красив спомен, нали?!

© Надежда Ангелова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Благодаря за милия стих.Синевата в твоите очи. Красиво !
Random works
: ??:??