Mar 12, 2011, 5:11 PM

Океан от мъка 

  Poetry » Other
1106 0 15

 

Океан от мъка

 

Неугаснали спомени скитат

във отминали вече сезони

и подобно цунами помитат

невалидните  земни закони.

 

На последния въглен искрите

осветиха и спомен – разлъка.

А тъгата препълни очите

и се вля… в океана от мъка.

 


© Христо Запрянов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??