Jul 3, 2022, 5:06 PM

Окрѝля 

  Poetry
151 0 0

стихът
невинна е душа
оголена

 

която
да окрѝля
е помолена

 

от други
вътре в себе си
душѝ стаени

 

за да се
чувстват те
обичани

 

и
утешени

 

...........................

 

и
окрилени

 

и
ощастливени

© Стоян Минев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??