Окъпана е душата моя,
окъпана в чисти мечти...
Мечти зоват ме
грейнали в нощта,
щом вярвам
в моята идваща
утринна звезда!
Раят някой ден
искам да видя
и тази мисъл
в очите ми блести!
Зная има кой да обърше
моите сълзи!...
Господ знае как
в мен да върне радостта!...
Аз-като малко дете,
след Бог-носейки ме
с неговите две
прободени ръце...
Да,Той знае как да спаси
моето сърце!
© Ivana Dzhermanska All rights reserved.