Aug 1, 2007, 12:52 PM

ОЛОВНА НОЩ 

  Poetry
416 0 6
Оловна нощ, нажежена до червено,
кръв, завряла, застинала по вените,
мисли опийващи, разбунени,
уж била нощ обикновена, като другите!?

Примряла, едвам чувам сърцето си,
луна, бледна, с лъчи закрива очите си,
ние, двамата притихнали,
между нас, жарава, червена!

Никой никого не докосва, мълчи,
няма да узнаем дали ще изпепели,
докато я носим в сърцата си!?
... Оловна нощ... отиде си...

© Мариола Томова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??