ОЛТАР
Поисках правото на избор,
поисках свойта свобода.
Дълбоко в себе си погледнах -
от спомени да взема топлина.
Зелено стръкче детелина,
цветче – запазено като света светих
и радостта, която съхраних.
Олтар за дните да издигна,
във който да те заведа.
Глави да преклоним,
да се помолим –
за още малко светлина.
Дали ще дойдеш или няма,
решаваш ти!
Олтарът се строи за двама –
но всеки влиза САМ !
© Елена Бързева All rights reserved.