Омагьосан кръг
Колко съм красива, колко съм добра,
когато съм сама
когато други няма и в Света съм само аз
когато добро и зло е единствено едно
когато аз съм всичко, когато чувствам нищо,
когато гледам, търся що е обич,
и се питам кого ли да обичам тук
в това забравено от Бога място,
където съм сама, където съм си Аз
когато сърцето ми скита и дири
това, което нивга не ще да намери,
когато душата ликува да види
лика но онзи, когото обича
защото желая да съм красива, да съм добра
и да няма никой друг на Света,
но да не съм и сама.
© Радина All rights reserved.