Кървя, а кръв и капчица не руква.
Живея, ала що живот е туй,
когато твоят поглед син
през мене вижда друга?
Целувам, ала сън е туй.
Прегръщам, но ръцете ми остават празни.
Обичам те, но смисъл няма, знам,
щом моят влюбен поглед теб те дразни.
Магия – туй си ми направил.
Проклинам те, щом сам ти мен прокле.
Сърце – стани на камък.
За чувства нежни вече забрави!!!
© Веселина Жечева All rights reserved.