Слънцето в очите ти се смее,
когато ме погледнеш нежно
и луната чак ще онемее
от погледа ти – уж небрежен.
Иска ми се да потъна цяла
във очите ти горещи,
да изгарям с твоя пламък,
да сме две красиви свещи.
Някак си безумно кротко
погледът ти ме докосва,
леко стъпва, като котка
и цялата ме омагьосва.
© Адриана Стефанова All rights reserved.