(на един парфюм, закупен от жена ми)
Парфюмът ти се шмугна под сърцето ми
и сграбчи ускорения ми пулс.
Усетих бърза болка и потръпнах лекичко -
като отрова се разтвори в кръвта ми
Купидоновата ти стрела.
Опънала си явно тетивата здрави,
защото всичко стана като на шега.
Сега въздишам и си казвам “Браво”,
но не защото устоях…
© Яни All rights reserved.
поздрав!