Омерзение
След здрависване
искам
водите на цяла река.
С мокър пясък
да мога
ръцете си дълго да трия.
И недейте ме пита
кому
съм подавал ръка.
Помислете си само...
защо ми се ще да се мия.
© Александър Калчев All rights reserved.