Какво ти сторих - не разбрах.
Защо ме мразиш - не разбрах.
Но омразата ти ме разяжда
и в мен желание поражда
за нов, за по-щастлив живот,
за капка повече любов!
И роня аз сьлзи като дете.
Дете, дълбоко скрито в моето сьрце,
а около него има само мрак.
За него любовта е просто враг!!
© Истинска All rights reserved.