Омразата е нещо страшно,
омразата е нещо зло.
Ако навлезе във сърцето ти,
не очаквай ти добро!
Като черното мастило е,
разляло се на твоето писмо -
опитваш се да го премахнеш,
но на него си остава то!
Като в кръговрат си –
не можеш да се промениш.
Нека тя не те настига,
бягай и ще се спасиш!
© Даниела All rights reserved.