Всяка от нас търси... понякога намира...
мъжа на своите мечти.
Не принца, за когото да умира,
а онзи, който не я оставя да заспи.
Не романтикът, свалящ й звезди,
не момчето от съседния чин,
а онзи с най-красивите очи,
който за нея е един.
Не влюбеният в огледалото,
ревнуващ от своето отражение дори,
а онзи, който ще я стопли, без да ползва одеалото,
ще сподели всяко щастие и сълзи.
Онзи, който без думи я оставя,
онзи, който сърцето й ще покори.
Онзи, който с усмивки я дарява..
Онзи, който за мене си ТИ!
© Цветина Ненчева All rights reserved.