Jun 27, 2009, 4:02 PM

Онзи поглед 

  Poetry » Love
835 0 3

 

Онзи поглед, който ме убива,

който пробива дупка в душата ми,

през очите влиза във сърцето ми

и в мислите ми кротичко заспива.

 

Онзи поглед, който за миг е,

а после цяла вечност изгаря в мене,

който способен е всичко да ми вземе

и да остави сърцето ми празно.

 

Онзи поглед, който се прокрадва

и претърсва всичко вътре в мене,

сякаш търси някакво значение

и с него всичко ми открадва.

 

Хванете го! Уби ме цялата!

Не остана кътче, което е пропуснал,

не остана мисъл, която не е вкусил,

и си тръгва, а аз умирам от раздялата...

 

 

 


Uno sguardo che rompe il silenzio. Uno sguardo ha detto ciò che penso. Uno sguardo che può durare un giorno... uno, uno sguardo...

© Сюзън Смърт All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Чудесно стихотворение.
  • Тоя поглед трябва да го забранят със закон!
  • Един поглед, който разчупва тишината. Един поглед който казва това, което мисля. Един поглед, който може да продължи цял ден... един, единствен поглед... (Tiziano Ferro - Stop! Dimentica!)
Random works
: ??:??