Опаковките пленяват
твоята натура
ала да ме извиняваш -
дреме ми ... в пoтурa
Скъп парфюм привлича всички
прелестни ... осички
И след всяка тренировка
късаш ... опаковка.
Всяка хубава метреса
вдига ... интереса
На акъл щoм я изпиташ
пак ще я изриташ.
Към свалени опаковки
ти изпитваш .... гнус.
Случващото се в живота
е въпрос на вкус.
© Таня Гулериа All rights reserved.