Искаш да съм твоя сбъдната мечта,
внимавай, стъпваш по най-острата скала.
Искаш мен да галиш в цъфналата ръж,
внимавай, влюбена съм в Робърт Бърнс.
Искаш да съм топло слънце през нощта,
внимавай, с огъня си ще те изгоря.
Искаш като стих-молитва твоя да съм аз,
внимавай да не кажеш - влюбен бях.
Искаш да посееш цвете, да поникне плод,
внимавай, бързай - един е този живот.
Искаш, знам, от мен хиляди неща,
внимавай с необикновената жена.
© Мариола Томова All rights reserved.
Внимавай с бързането може би
Че иначе съвсем ще го сащисаш
висока скорост трудно се еши`
с внимателност(дори и като искане)