*Опит за история в шест думи - в ритъм на „ямб“, рамка на „хайку“ и/ или ропалистическо подреждане на думите
„историята“
е на политиката
уви подвластна
......................................................................
„историята“
е на
политиката уви подвластна
© Стоян Минев All rights reserved.