Опитвам се във тази суета
да бъда себе си, отчайващо различна,
с ожулени и топли колена,
разголена до кожа... неприлично.
Опитвам се във тази сивота,
частица от сърцето да дарявам,
отглеждам си парченца доброта,
и после със душата ги раздавам.
Опитвам се във тази грозота,
красиво да усмихвам ви очите,
и в тъжната ви, вяла пустота,
да бъда лъч... но от звездите.
© Неземна All rights reserved.