Feb 5, 2022, 1:01 PM

Опит за мироглед 

  Poetry
121 0 0

БОГ утвърждава,

че см...рт се чрез ОБИЧ и

труд побеждава!...

 

 

БОГ настоява,

че см...рт се чрез труд и ЛЮБОВ

изличава!...

© Стоян Минев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??