May 1, 2015, 9:07 AM

Опит за римуван хексаметър в рамка на хайку 

  Poetry » Phylosophy
346 0 1

Думите спряха

да значат, което си

бяха, и плачат...

© Стоян Минев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??