Mar 26, 2021, 11:01 PM

Опит за ропалистическа (зоо)рима 

  Poetry
171 0 1

                                                                     с

                                                                           

                                                           рога̀ — гора̀

                                                   

                                     благословени — благородните елени

© Стоян Минев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??