Опитвал ли е
някой да погали
върха на твойта гръд
с дъха си само...?
С целувката си
огън да запали -
едва докоснал нежното ти рамо....?
Опитвал ли е
със пронизващ поглед
да те накара
да се чувстваш диво,
политнала
в един безкраен полет,
от който просто свят ти се завива...?
Опитвал ли е
някой да прониква
във теб,
дори и без да те докосва,
а ти да чувстваш
как страстта пониква,
расте и те обзема цяла просто....?
Опитвал ли е?
Не избързвай само
със отговора!
Просто го изчакай !
Той вероятно
е до твойто рамо...
И ще изплува някой ден от мрака...
© Георги Ванчев All rights reserved.
някой да погали
върха на твойта гръд
с дъха си само...?
С целувката си
огън да запали -
едва докоснал нежното ти рамо....?
Опитвал ли е
със пронизващ поглед
да те накара
да се чувстваш диво,
Да се чувстваш така може да те накара само истински мъж!!!
Не пипай нито буквичка, така е истинско!!!