Aug 18, 2012, 9:42 AM

Опознай ме 

  Poetry
570 0 2

Опознай ме. Аз съм като мида -

чак на дъното на океана ме търси.

В себе си аз нося скрити

всички болки, радости, тъги.

 

Намери ме - мен, съкровище изгубено,

потърси ме из пустинни пясъци.

Потопи се в морето развълнувано,

потърси ме в лунните отбясъци.

 

Съживи ме - в слънчев ден замръзнала,

намери ме - цялата съм в скреж.

Опознай ме, но преди да съм си тръгнала,

няма начин после да ме спреш.

 

© Или Дадарова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??